magento

HOD verdiend naar tweede plaats in Eindhoven

Toegevoegd op 16 mei 2009 om 00:00 door Bart Hovens
Whatsapp Facebook Twitter


HOD verdiend naar tweede plaats in Eindhoven
Op zaterdag 16 mei speelde HOD MC1 de uitwedstrijd bij Eindhoven. Eindhoven kenden we al door en door, en bij winst zou MC1 sowieso tweede eindigen achter Venlo. Ondanks alle blessures aan de kant van HOD, werd er een goede wedstrijd op de mat gelegd en wist HOD met drie punten naar Valkenswaard terug te keren.

De opening was voor HOD. Het hield het tempo in het spel in legde druk op de verdediging van Eindhoven. Ook creëerde het enkele kansjes, maar wist het nog niet echt gevaarlijk te worden. HOD bleef drukken en zocht met moeite naar de openingstreffer. Vele strafcorners werden versierd, maar tot frustratie van Bart en Niels werden ze niet verzilverd. Uiteindelijk viel de treffer, onverdiend, aan de andere kant. HOD was een moment niet scherp achterin, toen Eindhoven uit een klutssituatie bij de tweede paal kon scoren. Tegen de verhouding stond HOD achter, maar er waren nog 35 minuten te spelen.

In de tweede helft deed HOD er een tandje bovenop. Eindhoven kwam er niet meer uit en HOD leek snel op gelijke hoogte te komen, toen de bal op de lijn tegen de voet werd gespeeld. HOD kreeg een terechte strafbal, die feilloos werd gescoord door Meerle. HOD wilde meer en behield de druk op het doel van Eindhoven. Even later maakte HOD zelfs de 1-2, toen invalster Brigitte de bal om de keeper speelde en Annefleur op de lijn de bal binnen werkte. Vlak voor tijd werd de feestvreugde voor HOD nog groter, toen Frederique op schitterende wijze de 1-3 binnen tipte.

HOD versloeg Eindhoven en werd op die manier tweede in de poule, achter kampioen Venlo. Volgende week staat de laatste wedstrijd van het seizoen op het programma, waar HOD nog een keer zal knallen om het al geslaagde seizoen goed af te sluiten!

Woman of the match: Meerle

Overige uitslagen:
Oranje-Zwart MC3 - Concordia MC1 1-7
Venlo MC1 - Nuenen MC1 3-0
Whatsapp Facebook Twitter

Reageer

Inloggen

Bekijk alle blogs
magento