magento

HOD in matig duel langs Nuenen

Toegevoegd op 19 april 2009 om 00:00 door Bart Hovens
Whatsapp Facebook Twitter


HOD in matig duel langs Nuenen
Op zaterdag 18 april speelde HOD MC1 de thuiswedstrijd tegen Nuenen MC1. De vorige keer won HOD met 1-3 in Nuenen, maar was het niet sprankelend. Deze keer moest het beter, waarbij er mogelijkheden waren om aan het doelsaldo te werken. Uiteindelijk wist HOD er vier te maken, wat nog bijzonder is na het ernstige voorval na een paar minuten.

Al na enkele minuten was HOD haar aanvoerdster kwijt. Julia gleed uit in een sprint en 'hoorde iets knakken'. De angst die er meteen in zat werd werkelijkheid. Een gebroken kuitbeen en groeischijf is het gevolg, waardoor Julia zes weken niet zal kunnen hockeyen. Een fikse tegenvaller voor HOD, maar het moest de draad oppakken om de 1-0 voorsprong, die op dat moment door Annefleur op het scorebord was gezet, uit te breiden. HOD probeerde wel goed te hockeyen, maar zocht teveel de as op. Hierdoor werd het veld klein en kwam het te weinig in scoringsposities. Uiteindelijk was het Meerle die in de eerste helft met de backhand de 2-0 maakte.

In de tweede helft bleef de wedstrijd matig. HOD was ongelukkig en probeerde wel, maar het lukte niet. Voorin werd er te weinig gedaan met de kansjes die HOD kreeg, waardoor de stand nog op 2-0 bleef. Even daarna scoorde Eugenie knap de 3-0. HOD bleef aandringen en wist een strafcorner te bekronen met de 4-0, via Mischa.

Volgende week speelt HOD MC1 niet. Op 9 mei speelt HOD de belangrijke thuiswedstrijd tegen Venlo. Om nog kans te maken op het kampioenschap, zal er gewonnen moeten worden.

Woman of the match: Femke

Overige uitslagen:
Oranje-Zwart MC3 - Venlo MC1 1-12
Eindhoven MC1 - Concordia MC1 4-2
Whatsapp Facebook Twitter

Reageer

Inloggen

Bekijk alle blogs
magento