magento

HOD vergeet toe te slaan tegen Venlo

Toegevoegd op 10 mei 2009 om 00:00 door Bart Hovens
Whatsapp Facebook Twitter


HOD vergeet toe te slaan tegen Venlo
Op zaterdag 9 mei speelde HOD MC1 de thuiswedstrijd tegen Venlo. Venlo is de nummer 1 uit de poule en HOD moest winnen als het nog kans wilde maken op het kampioenschap. De vorige wedstrijd eindigde in een 3-2 nederlaag, dus HOD was gebrand om te winnen. Uiteindelijk deed het, zoals vaker dit seizoen, zichzelf veel tekort.

HOD begon aardig, hoewel de eerste kansjes voor Venlo waren. Uiteindelijk zorgde Eus voor een snelle opleving langs de zijlijn, toen ze de keeper verraste door de benen, 1-0. Venlo was wakker en begon met een offensief om de stand om te draaien. Zo stond het vrij snel 1-1 en was het aan alles te merken dat Venlo hier gekomen was voor de drie punten. Het speelde verzorgd hockey, terwijl HOD telkens in de verdrukking kwam en niet meer aan hockeyen toe kwam. Ilse kreeg een aantal flinke schoten te verwerken, maar moest vrij snel toch de 1-2 toestaan. Vlak voor rust werd het zelfs 1-3, waardoor HOD nog veel werk te verrichten had in de tweede helft.

Na de rust stond er een ander HOD op het veld. HOD nam het spel van Venlo over, terwijl Venlo zich liet inzakken tot eigen helft. Meerle scoorde na een mooie actie de aansluitingstreffer (2-3), waardoor HOD weer kansen rook. Het zette met man en macht aan om de gelijkmaker te forceren, maar zoals al vaker dit seizoen wil dan de treffer niet vallen. Grote kansen, waaronder die van Frederique en Eugenie werden niet afgemaakt, waardoor Venlo met veel moeite de 2-3 vast kon houden. In de slotseconde leverde een haarscherpe counter de 2-4 op, waardoor Venlo nog even HOD hard met de neus op feiten drukte waar het probleem zit.

Volgende week moet HOD uit naar Eindhoven. Gezien het verleden belooft ook deze wedstrijd erg mooi te worden, waarbij de winnaar van deze wedstrijd waarschijnlijk tweede zal worden achter Venlo.

Woman of the match: Meerle

Overige uitslagen:
Oranje-Zwart MC3 - Eindhoven MC1 0-6
Nuenen MC1 - Concordia MC1 0-5
Whatsapp Facebook Twitter

Reageer

Inloggen

Bekijk alle blogs
magento